Örebro – Djurgården 4/1


Ett möte mellan två lag med svag formkurva. Årets positiva överraskning Djurgården är inne i en resultatmässig svacka i Andreas Enqvists frånvaro. Ytterligare ett par gubbar i JVM truppen och man står nu med 4 förluster på de 5 senaste matcherna.

Örebro är ett annat lag som har det tungt. 4 raka förluster och att man ska lyckas ta sig upp till Play In plats känns i dagsläget mycket osannolikt.

Vår känsla här är att DIF bör ta sig samman och vinna denna matchen.De känner flåset i nacken från lagen bakom sig och är desperata efter en vinst. Djurgården är trots allt ett oerhört starkt kollektiv, även i avsaknad av Andreas Enqvist.

Vårt spel blir Djurgården att vinna inklusive förläggning och straffar till 1,98 gånger pengarna hos Unibet.

Victor www.hockeyspelet.se