Skellefteå – Örebro 12/1 Högoddsare


Skellefteå är i en förluststreak som nästan saknar motstycke i de framgångsrika Västerbottningarnas närtidshistoria. Det säger iof mer om hur bra Skellefteå varit de senaste åren än om hur de spelar idag.
Hursomhelst tar man emot Örebro som också går knackigt för tillfället och vi väntar oss kamp och krigarhockey från två lag som är desperata efter poäng.
Skellefteå skall som oddsen antyder vara favoriter här men det är inte alls omöjligt att vi får se en målmässigt jämn match. De senaste 4 matcherna lagen emellan har antingen slutat oavgjort eller med uddamålsseger. Därför ligger X spelet nära tillhands och när Nordicbet dukar upp hela 5,15 gånger pengarna för det oavgjorda resultatet är det bara att kasta in chanspoletterna.

Victor www.hockeyspelet.se