Linköping – HV71 14/3


Vår analys om att hemmalagets favoritskap var överskattat i första mötet visade sig stämma helt. Hur tänker vi då inför rond 2 när Linköping spelar hemma och hålls som stora favoriter enligt spelbolagen?

När dessa lag möts vinner borta laget ”alltid”. Det är iaf så det har sett ut under väldigt lång tid. Detta behöver naturligtvis inte fortsätta hur länge som helst men det vi kan konstatera är att hemmalagets fördelar fortsätter att överdrivas. Vi ser denna match som en coinflip, så oviss känns utgången.

Därför är det såklart lockande att spela på bortalaget HV71 när långt mer än 2 gånger pengarna erbjuds för MoneyLine spelet.

Vårt spel blir ML HV71 till 2,45 gånger pengarna hos bet365

Notera att HV71 verkar få viktige Ullström spelklar och att LHC är seriens svagaste lag vid förlängning och straffar.

Victor www.hockeyspelet.se