Skellefteå – Växjö 19/4


Skellefteå gick på en rejäl nit senast i Växjö och demolerades fullständigt när slutsiffrorna skrevs till hela 7-0.
I slutspel handlar det om att ställa om snabbt och inte dra för stora växlar av varken vinster eller förluster. Det finns mycket rutin och ledare i SAIK och vi tror att är det något lag som kan lägga en sån match bakom sig så är det dom. Oddssättare och spelare har dragit väldigt stora växlar av utfallet i senaste matchen och oddsen på Skellefteå har ökat rejält inför matchen och det finns chans att de fortsätter stiga ytterligare.
I skrivande stund ger Bethard bästa odds för hemmavinst, 2,95 gånger pengarna vilket blir vårt spel.

En intressant aspekt är att Viktor Andren inte satts på prov i Fasths frånvaro. Räkna med stt han kommer testas ordentligt ikväll.

Victor, www.hockeyspelet.se

Hey there! This is kind of off topic but I need some help from an established blog. Is it very difficult to set up your own blog? I’m not very techincal but I can figure things out pretty fast. I’m thinking about setting up my own but I’m not sure where to start. Do you have any points or suggestions? Appreciate it

whoah this weblog is fantastic i love studying your articles. Stay up the great work! You already know, many individuals are searching round for this info, you could help them greatly.