Sverige – Vitryssland 4/5 VM


Dags att dra igång Hockey VM som för Sveriges del kan bli en riktigt intressant historia. Man har hela 17 NHL spelare i truppen och motivationen verkar vara hög i det svenska lägret i ett VM inte långt från hemmaplan.
Vitryssland står för motståndet i öppningsmatchen. Ett lag som Sverige naturligtvis ska slå men vi skall inte underskatta Vitryssland. De spelar defensivt och har för vana att kunna hålla ner siffrorna, även mot bättre nationer.

Vi tycker att oddssättarna överskattar Sveriges möjligheter till mål här och vi tar tillfället i akt och utnyttjar det.

Sverige under 4,5 mål spelas till 1,7 gånger såsen hos Unibet

Victor, www.hockeyspelet.se

Hello, i think that i saw you visited my weblog thus i came to “return the favor”.I am trying to find things to enhance my site!I suppose its ok to use a few of your ideas!!