Sverige – Tjeckien 6/5


Vitrysslandsmatchen städades undan utan problem och det är först nu mot Tjeckien som Tre kronors riktiga test kommer. Vi kan räkna med ett Tjeckien som kommer prioritera defensiven och satsa på kontringar. Som det brukar se ut när man ställs mot tuffare motstånd. För visst ses Sverige som stora favoriter med all rätta här. De ligger ett par dimensioner över Tjeckien i spets och bredd och allt annat än vinst vore överraskande.

Att Sverige spelar nära hemma med många tillresta fans på läktarna är också till Sveriges fördel.

Vi vågar oss på den raka ettan till fina 1,75 gånger såsen hos William Hill

Victor www.hockeyspelet.se

I was very pleased to find this web-site.I wanted to thanks for your time for this wonderful read!! I definitely enjoying every little bit of it and I have you bookmarked to check out new stuff you blog post.