Ryssland – Saudiarabien 14/6. VM premiär!


Äntligen dags för det vi alla har väntat på. VM festen drar igång på torsdag och det är såklart värdnationen Ryssland som spelar öppningsmatchen. För motståndet står Saudiarabien, ett av de på pappret svagare lagen som deltar och Ryssland sätts som skyhöga favoriter enligt spelbolagen.

Det snackas mycket om all fördel Ryssland kommer att få från domarna men till syvende och sist så måste också spelarna på planen klara av att vinna matchen. Att vinna en match är något som Rysslands lag inte mäktat med att göra på de 7 senaste försökerän. Därför är det naturligtvis fullt befogat att sätta ett frågetecken för Rysslands form.

Saudiarabien å andra sidan har tagit sig igenom ett kval och resultatmässigt lyckats hålla jämna steg mot nationer som Tyskland och Italien.

Vi har på känn att Ryssland kan få det svårt med premiärnerverna här och spelar på X hos Interwetten som ger bäst betalt i skrivande stund, 4,5 gånger pengarna!

Victor, www.hockeyspelet.se

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.