Ryssland – Saudiarabien 14/6. VM premiär!


Äntligen dags för det vi alla har väntat på. VM festen drar igång på torsdag och det är såklart värdnationen Ryssland som spelar öppningsmatchen. För motståndet står Saudiarabien, ett av de på pappret svagare lagen som deltar och Ryssland sätts som skyhöga favoriter enligt spelbolagen.

Det snackas mycket om all fördel Ryssland kommer att få från domarna men till syvende och sist så måste också spelarna på planen klara av att vinna matchen. Att vinna en match är något som Rysslands lag inte mäktat med att göra på de 7 senaste försökerän. Därför är det naturligtvis fullt befogat att sätta ett frågetecken för Rysslands form.

Saudiarabien å andra sidan har tagit sig igenom ett kval och resultatmässigt lyckats hålla jämna steg mot nationer som Tyskland och Italien.

Vi har på känn att Ryssland kan få det svårt med premiärnerverna här och spelar på X hos Interwetten som ger bäst betalt i skrivande stund, 4,5 gånger pengarna!

Victor, www.hockeyspelet.se

I simply wanted to thank you so much again. I am not sure the things I would have done in the absence of the suggestions contributed by you over that field. Certainly was a real terrifying concern in my position, nevertheless observing this specialized avenue you handled that took me to leap with gladness. I am just happy for this service as well as hope you really know what an amazing job you happen to be putting in educating many others using a blog. I am certain you haven’t met all of us.