Växjö – Linköping 22/9


Växjö är här rejäla favoriter enligt spelbolagen och för de som tror på rak etta är oddsen knappast lockande.
LHC har rejält med luft under vingarna efter två raka segrar och att man lyckades demolera rivalen HV för två dagar sen är såklart en självförtroendeboost som heter duga. Kedjan med Lycksel, Södergran och Brodecki imponerar stort samtidigt som transatlant kedjan med Broc little i spetsen ser glödhet ut.

Att titta på Växjös facit de senaste matcherna är såklart inte tillräckligt för att avskriva dem som favoriter men det finns ingen anledning att förvänta sig något annat än en jämn och tät match ikväll mellan två bra lag.

Vi spelar krysset som inte på något sätt känns osannolikt och dessutom ger riktigt bra betalt. 5 gånger pengarna hos Nordicbet är mycket generöst.

Victor www.hockeyspelet.se