Linköping – Brynäs 2/10


Ett Brynäs som kärvar skall på tisdagskvällen ta sig an LHC i lejonkulan. Inte många hade räknat med att Linköping skulle leda tabellen efter 5 omgångar. En av anledningarna till att man toppar tabellen är att man varit oerhört tighta bakåt med ett monster med osannolika 97,5% på sista utposten. Inget lag har släppt in färre mål än Linköping.

Brynäs besitter också en stark backbesättning medan målskyttet har gått dåligt. Notera tex att Nicklas Danielsson står utan poängnotering så här långt.

Man kan anta att en relativt målsnål match är att vänta och då ökar också sannolikheten för kryss. Ett kryss kanske inte känns som ett självklart spel för alla här i och med hemmalagets starka form men beaktar man det smaskiga oddset Nordicbet dukar upp på 4,75 gånger pengarna, långt bätttre än de flesta konkurrenter kan vi inte motstå.
Mycket bra odds för ett sannolikt utfall.

Victor www.hockeyspelet.se