Brynäs – Timrå 4/10


Det snackas om att Sjödin hänger löst i Gävlelaget som alltid har en kravbild att leva upp till. Såklart är ingen i Brynäs nöjd med den start man fått och det är tydligt att det sliter med produktionen framåt.

Sinnesstämningen lär vara helt annan i Timrå som faktiskt har överraskat i positiv bemärkelse och redan tagit skalper mot tilltänkta topplag som Växjö och Färjestad.

Detta till trots säger vi ingenting om att spelbolagen ser Brynäs som solklara favoriter. Den raka 2an betalar väldigt bra men det är såklart en stor chansning. Ikväll riktar vi istället blickarna mot ett generöst Hcp spel hos Unibet. De betalar nämligen hela 1,71 gånger pengarna för Timrå +1.5.

Timrå har alla chanser att med sin energi ge Brynäs en jämn match ikväll och detta känns som ett riktigt bra spel

Victor www.hockeyspelet.se