Örebro – Malmö 6/10


Malmös derbyseger kan komma att bli dyrköpt. Man fick nämligen två backskador på en redan tunn backtrupp i mötet med Rögle senast. Denna lördag ställs man mot Örebro som har imponerat. Närkegänget har 4 segrar på 5 matcher där 3 av dem har kommit efter förlängning eller straffar. Det finns en förklaring till att man her knipit dessa segrar och det är att man har extremt skickliga straffskyttar med A. Palushaj som kicker. Det var också Palushaj som klev fram i sudden mot LHC och man kan inte säga annat än att han varit precis så bra som Örebro hoppades när de budade över Brynäs.

I och med hemmaplansfördel ser vi faktiskt Örebro som klara favoriter att ro hem detta och spelar dem som vinnare inklusive förlängning och straffar till fina 1,85 gånger såsen hos Nordicbet. Vi tror att Malmös
derby har tagit på krafterna och detta kan va en av matcherna då MIF har svårt att hålla motivationen uppe i serielunken.

Victor www.hockeyspelet.se