Mora – Färjestad 11/10


Färjestad har fått kritik för sin säsongsinledning, med all rätt. Laget var av de flesta tippade att tillhöra den absoluta toppen men har radat upp förluster under säsongsupptakten. Mot Linköping sist såg det dock helt annorlunda ut. FBK var noggranna, tighta, tuffa, konsekventa och totalt överlägsna. Vi tror att detta mycket väl kan vara vändningen för Färjestad som på torsdagen ställs mot Mora. Ett högst överkomligt motstånd och vi tycker absolut FBK skall ses som glasklara favoriter, bortaplan till trots.

Unibet erbjuder 1,71 gånger såsen för Färjestad Money Line. Spelet sitter alltså även vid vinst under ÖT eller straffar.
Inte mycket att tveka på här tycker vi. Den mer järve spelaren kan även testa den raka 2:an till spelvärda odds

Victor www.hockeyspelet.se

We are a group of volunteers and opening a new scheme in our community. Your website provided us with valuable info to work on. You have done a formidable job and our entire community will be thankful to you.