Malmö – Linköping 25/10


Toppmöte i Malmö när Redhawks tar emot serieledarna LHC. Östgötarna har haft många hemmamatcher och kommer nu ställas på prov ordentligt. Spelbolagen ser denna drabbning som helt jämn, trots att Malmö har fördel av hemmaplan, vilket vi ställer oss frågande till. Speciellt eftersom Malmö visat sig vara extremt svårslagna på hemmais så här långt.

2 viktiga besked inför matchen som båda talar till Malmös fördel. Viktige Storm är redo för spel. LHCs bäste forward Broc Little kommer inte till spel. Dessutom är risken överhängande att östgötarna kommer vila Monstret, som matchas hårt på sistone, för att istället ställa betydligt svagare Jacob Johansson mellan stolparna.

Med dessa faktorer inräknade spelar vi Malmö att vinna inklusive ÖT och straffar till fina 1,9 gånger degen hos bet365

Victor www.hockeyspelet.se