Frölunda – Malmö 1/11. Högoddsare!


Toppmöte i Scandinavium mellan två av seriens bästa lag. Den här matchen känns på förhand väldigt spännande och oviss, även om vi vill hålla Frölunda som knappa favoriter i kraft av sin hemmaplansfördel. Oddsen på frölundaseger är dock i snålaste laget för att vi ska känna oss bekväma, särskilt eftersom Malmö gått så oerhört starkt, inte minst mot topplagen.

Vi tittar istället på om det inte går att få bra betalt för kryss, ett utfall som känns tämligen sannolikt denna afton. Nordicbet betalar faktiskt hutlöst bra. 4,65 vilket är långt bättre än många andra bookies och här får vi svårt att tacka nej. Oddset är helt enkelt satt alldeles för högt.

Räkna förresten med ett laddat möte ikväll. Rhett Rakshani mot sin gamla klubb. Och Frölundafansen lär inte ha glömt vilket lag man blev utskickade av i våras ..

Victor www.hockeyspelet.se

A powerful share, I just given this onto a colleague who was doing a bit analysis on this. And he actually bought me breakfast as a result of I found it for him.. smile. So let me reword that: Thnx for the deal with! But yeah Thnkx for spending the time to debate this, I feel strongly about it and love studying more on this topic. If attainable, as you develop into experience, would you mind updating your weblog with more particulars? It is highly useful for me. Massive thumb up for this weblog post!