Frölunda – Linköping 3/10 Kassaskåpssäkert


Frölunda spelar hemma denna lördag när LHC kommer på besök och det är här vi hittar omgångens bästa spel.
Göteborgarna har vind i seglen för tillfället och att man senast nollade svårspelade Redhawks är ett tydligt styrkebesked.
Läget i LHC är allt annat än muntert. 2 av lagets viktigaste pjäser Broc Little och Jonas Gustavsson är på frånvarolistan och nu ser det även ut som viktige Södergran riskerar att missa matchen pga sjukdom. LHC var chanslösa mot DIF igår och med den matchbilden i färskt minne är det svårt att hitta argument för att östgötarna ska kunna överraska imorgon.

LHC ligger har nu fyra raka förluster och har ännu inte lyckats vinna på bortaplan. Det tror vi inte de gör imorgon heller och spelar Frölunda som segrare inklusive ÖT och straffar till mycket generösa 1,78 gånger pengarna hos Bet365.

Thank you for another informative website. The place else may just I get that type of information written in such an ideal approach? I have a undertaking that I am just now operating on, and I’ve been at the glance out for such information.