Rögle – Mora 17/11


Mora har efter en bra start på säsongen börjat rada upp förluster och återfinns numera sist i tabellen. Rögle å andra sidan har verkligen hittat formen och 6 vinster på de 8 senaste matcherna är mycket imponerande siffror. Laget som många trodde att Rögle skulle kunna vara inför säsongen börjar nu ta form.

Det mest spännande inför kvällens match är naturligtvis att Rögles prestigevärvning, Mattias Sjögren, äntligen gör debut efter lång skadefrånvaro

Sammanfattningsvis råder det stor styrkeskillnad mellan lagen där Rögle dessutom också har fördel av hemmaplan. Bet365 betalar bäst för den raka ettan, 1,85 gånger pengarna vilket blir vårt spel ikväll.

Victor www.hockeyspelet.se

I like this post, enjoyed this one appreciate it for posting. ”To the dull mind all nature is leaden. To the illumined mind the whole world sparkles with light.” by Ralph Waldo Emerson.

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.