Luleå – Linköping 29/11.Superspel!


Kvällens tveklöst bästa spel hittar vi i Norrbotten där serieledande Luleå tar emot ett skadeskjutet Linköping. Med 2 av sina starkaste forwards på frånvarolistan blir LHC uddlösa och vi tror att de kommer få kämpa kopiöst för varje mål mot ett stabilt och hemmastarkt Luleå.

Det är svårbegripligt att spelbolagen håller detta som en så pass jämn match. Värst av alla är bet365 som ser lagens vinstmöjligheter som helt likvärdiga trots Luleås fördel av hemmaplan. De betalar hela 1,9 för Luleå som slutsegrare inklusive övertid och straffar.
Detta blir vårt spel ikväll och vi lastar in en hel drös med units.

Märk väl stt LHC är ett av seriens sämsta lag när det kommer till övertidsavgöranden.

Victor www.hockeyspelet.se

Hmm it appears like your website ate my first comment (it was extremely long) so I guess I’ll just sum it up what I submitted and say, I’m thoroughly enjoying your blog. I too am an aspiring blog blogger but I’m still new to the whole thing. Do you have any recommendations for inexperienced blog writers? I’d really appreciate it.