Frölunda – Malmö 23/3


Gårdagens match satt som ett smäck då både matchbild och resultat blev enligt analys och 4,5 oddsaren rakt ner i påsen.
Idag brakar slutspelsfesten igång i Göteborg när underdogsen från Malmö kommer på besök. Vi inser naturligtvis att Frölunda är klara favoriter här men oddsen har droppat så lågt på hemmavinst att det är otänkbart att spela på. Vi öppnar däremot för ett liknande resonemang som igår och vi tror att matchen har goda möjligheter att bli tightare, tätare och jämnare än vad många väntar sig. Malmö älskar att slå från den position man nu är i, man har fyra jämna formationer som trummar på och en målvakt som ensam kan vinna matcher för sitt lag.
Vi ser inte ett kryss som osannolikt på något vis.
Vi väljer att spela under 5 mål hos ComeOn till 1,84 gånger pengarna. Då får vi insatsen tillbaka vid exakt 5 mål.

Victor www.hockeyspelet.se