Djurgården – Malmö 21/9


Premiär på Hovet

Gästande Redhawks visade under försäsongen att man har material för att göra mycket mål. I premiäromgången infriades våra förväntningar och ärkerivalen Rögle förnedrades med hela 5-0. Dif hade ingen lätt uppgift i första omgången då man fick ta sig an svenska mästarna på bortaplan och fick se sig besegrade under ordinarie matchtid. Vi tror att de kan få det lika tufft i andra omgången.

Malmö ska helt klart ses som det starkare laget av dessa två och därför känns den raka 2:an till 2,6 gånger pengarna lockande. Vi väljer dock ett säkrare spel med tanke på att DIF är mycket svårspelade på Hovet och ofta lyckas spela kryss mot bra lag.

Hos Unibet spelar vi : Bortalaget göra minst 2 mål till generösa 1,71 gånger pengarna (insatsen tillbaka vid exakt två bortamål).