Färjestad – Linköping 16/2


Sen lördagsmatch i Karlstad och när Färjestad spelar hemma på lördagar vet vi att de brukar vara ruggigt starka. De gästas av ett LHC i riktigt svag form som närmast förlorat två viktiga matcher mot relativt svagt motstånd.

Guldkandidaten Färjestad kommer självklart gå stenhårt för 3 poäng här och vilja skaffa sig försprång mot Luleå i kampen om seriesegern.

LHCs största problem är backsidan där man på grund av skador saknar material för att spela enkelt. Man bjuder helt enkelt på för mycket chanser och de risken är överhängande att de kommer bli straffade av Färjestad allt för många gånger.

I många fall är det lätt att göra bort sig när man spelar favoriten till för låga odds.
Men när Unibet här bjuder 1,95 för hemmaseger tvekar vi inte att spela på den tydliga favoriten.

Victor www.hockeyspelet.se