Brynäs – Oskarshamn 17/10


Synnerligen intressant match i Gävle mellan två formsvaga lag. Det går inte att blunda för det övertag Brynäs borde ha när man går igenom laguppställningen för respektive lag.
Samtidigt är Brynäs ett lag som inte är i harmoni. Ledare känner av pressen och spelarna känner av att de spelar långt sämre än vad de borde. Skummar vi igenom oddsen kan vi lätt konstatera att Brynäs ses som skyhöga favoriter. ComeOn betalar tex bara 1,52 gånger pengarna för rak etta. Vilket vore ett fullkomligt idiotiskt spel med tanke på hur Brynäs uppträder just nu.

Vi ser såklart att Brynäs är favoriter i denna match men oddsen för bortaskrällen är för fina för att låta bli att spela på underdogen här. 5,15 gånger pengarna för rak 2a hos ComeOn blir vårt spel och nu är det verkligen upp till bevis för Gävlelaget.

Victor www.hockeyspelet.se